“The Malalas of the World”

2014.03.08
On October 5, 2013, we invite you to attend “The Malalas of the World” held at the United Nations University to support all the girls around the world.
This will be the second International Day of the Girl event, held for the world to recognize “girls’ rights” and promote empowerment for girls.

Shunichi Kato, Professor, Faculty of Science and Engineering, Department of Industrial and Systems Engineering, will give a lecture at this event.

Please join this occasion.

Date: Saturday, October 5
Time: 12:30-17:00
Place: United Nations University Reception Hall, Omotesando

International Day of the Girl event “The Malalas of the World”