The 1st Global Chuo Symposium will be held in Bangkok! (International Center)

2014.03.08

With support from the Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology, Chuo University is currently committed to projects focusing on developing global human resources. As part of this initiative, we will be holding a symposium relating to environmental issues in Thailand. The symposium will be held in Bangkok, Thailand, with the collaboration of professors from Chuo University and professors and decision-makers in the Thailand business community.
We will focus on environmental issues, economics, law, and diplomatic relations to meet the challenges that the Japanese companies face in Thailand, and aim to achieve a breakthrough from an international perspective.

【Title】
The 1st Global Chuo Symposium
International Environmental Issues with a Focus on Thailand

【Date】
Tuesday, May 28, 2013 at 13:00

【Location】
Imperial Queen’s Park Hotel (Bangkok, Thailand)

【Language】
Japanese, Thai (simultaneous interpretation provided)

【Invitations】
Anyone from Japanese companies located in Thailand
People who are interested in studying abroad at a university in Japan
Faculty and students

*Please see below website for details

【How to register】
Please register from the website below.

【ポスター】 第1回グローバル中央シンポジウム『国際環境問題―タイを中心として』 (PDF x 749KB)
シンポジウムについての詳細はこちらから
The 1st Global Chuo Symposium (English)
お申込みはこちらから/Registration Form