Faculty and Graduate School of Science and Engineering: 2011 Graduation Ceremony (129th)

2014.03.09

Date: March 24th (Sat)
Venue: Korakuen Campus, Building No. 5, 4F Arena
Faculty of Science and Engineering, Graduate School of Science and Engineering

Graduates meeting   (12:30)
Commemorative musical performance (12:50)

Graduation Ceremony and Graduate School Master’s Degree Award Ceremony Program
1. Opening of the ceremony  (13:00)
2. Singing of the school anthem
3. Graduation certificate and diploma awards
4. University President ceremonial address
5. Dean of the Faculty of Science and Engineering address
6. Congratulatory address (Chair of the Board of Regents, Chair of the Chuo University Alumni Association)
7. Congratulatory address (Alumni)
8. Singing of the farewell song
9. Closing of the ceremony

*It will not be possible to use the parking lot, so please use public transportation to attend the ceremony.
*The graduation ceremony will be broadcast live. The link will be made public at a later date.