• At a glance

The 2nd Cross Border Exchange with Thammasat University (May 28)

2015.05.26
Following the first exchange skype session with Thailand’s partner institution Thammasat University last month that ended successfully, we will have the second session as follows. This time our topic of discussion will be about Japan and Chuo University from the perspective of international students. Join us at G Square on the 28th!

Date: Thursday, May 28, 2015
Time: 15:00-16:00
Place: G Square (Chuo University Tama Campus Hilltop 2F)

Language: English and Japanese
For inquiries please contact the G Square office at chuog2@gmail.com
All Chuo students are welcome!

SEE YOU THERE!

See here for the first skype session