The Nymph of Membranes Will Save Water Infrastructure in the Future!?

Hiroshi Yamamura
    Associate Professor, Department of Integrated Science and Engineering for Sustainable Society, Faculty of Science and Engineering, Chuo University
    Areas of Specialization: Environmental Technologies and Materials, Civil Engineering and Environmental Systems

19th C. British Cartoons (July 24- August 7)

2015.07.23
Rare 19th centruy British cartoon illustrations are on display at the Chuo Library 2nd floor display corner from July 24 to August 7.
There will be illsutrations on display of works by John Tenniel's "Alice in Wonderland," and Richard Doyle's "In Fairy Land."

Come and see the special collection!