• At a glance

Class of 2015 Commencement Ceremony- Humanities areas (Mar. 25)

2016.03.14
The graduation ceremony and commencement ceremony for Chuo University's undergraduate and graduate students in the humanities areas will be held as follows:

Date:
Friday, March 25, 2016

Place:
Chuo University Tama Campus, No. 1 Gymnasium, 3rd floor Arena

Ceremony starts at:
11:00 am for the Faculties of Economics, Commerce, Policy Studies (graduating students to assemble at 10:30)
14:00 pm for the Faculty of Law (including the Correspondence Division), Faculty of Letters, and 6 Graduate Schools (Law, Economics, Commerce, Letters, Policy Studies, and Public Policy) (graduating students to assemble at 13:30)