• At a glance

2016 Matriculation Ceremony- Science and Engineering (Apr. 3)

2016.03.31
Chuo University will hold the Matriculation Ceremony for students entering the Science and Engineering areas in the 2016 academic year.

Date: Sunday, April 3
Place: No. 5 Building 4th floor Arena at Chuo University Korakuen Campus
(Live broadcast at No. 5 Building 5th floor)

Students will assemble at 12:30. Ceremony will close approximately at 13:45.

Agenda:
Opening
Welcome speech by the Chancellor and President
Welcome speech by the Dean of Faculty of Science and Engineering
Congratulatory speech by the Regent
Unviversity school song
Closing