Performance for Kumamoto relief fund (May 1)

2016.04.25
Taiko Circle "Ko-ou"
The following clubs from Chuo University will perform for a charity event to support the people affected by the recent Kumamoto Earthquake. The collected funds will be donated to Kumamoto prefecture through the shopping mall, Aeon Mall at Toyoda.

Date: Sunday, May 1
Time: 11:00-15:00
Place: Aeon Mall Tamadaira-no-mori, first floor Center Court

(5min. walking distance from JR Toyoda station North Exit)