Classical Japanese Books with Potential

Ryusei Matsunaga
    Graduate School of Letters of Chuo University and Research Fellow (DC1) of the Japan Society for the Promotion of Science
    Area of Specialization: Japanese literature in early modern period

Lecture by Prof. Leah Roberts, University of York, UK

2018.06.13

Lecture Title:Cross-linguistic influences in second language sentence processing
Date: Monday, June 18, 2018
Time: 16:40-18:10
Where: Tama Campus, Building No. 3, Room 3455

Professor Leah Roberts is a world-renowned researcher in the field of second language acquisition, specializing in language sentence processing research. In particular, she has conducted demonstrative research using a range of methods, on the differences in language sentence processing between second language learners and first language learners. In the lecture, the influences of a learner’s first language in second language sentence processing will be presented, on the basis of research results using explicit judgement tasks, self-paced reading, and EEG. For those who are interested, please attend the lecture given by Prof. Leah Roberts.

Contact: Prof. Makiko Hirakawa, Department of English Studies, Faculty of Letters, Chuo University (hirakawa@tamacc.chuo-u.ac.jp)