新聞

Tajima wins national boxing

2015.10.06
Mitsuro Tajima, 3rd year Faculty of Commerce student at Chuo University, won the men’s light heavy boxing tournament in the 70th National Sports Festival held in Wakayama.
Tajima set a consecutive record win from the previous tournament in Nagasaki.
Congratulations!