新聞

• At a glance

Sunama swims to gold in Doha

2015.11.04
Keita Sunama, 2nd year Law student at Chuo University, won the gold medal in the men’s 200m medley at the FINA/airweave Swimming World Cup 2015 held in Doha, Qatar from November 2 to 3. Sunama also won the bronze in the men’s 400m medley and eighth place in the men’s 200m backstroke.

Congratulations!

FINA/airweave Swimming World Cup 2015 Results

Chuo University Swimming Club (Japanese)