新聞

Light heavyweight champion Tajima

2015.11.27
Mitsuro Tajima, 3rd year student of the Faculty of Commerce at Chuo University, became the consecutive winner in Japan's light heavyweight boxing championships held in Iwate from November 18-22.

Congratulations!!