新聞

The Nymph of Membranes Will Save Water Infrastructure in the Future!?

Hiroshi Yamamura
    Associate Professor, Department of Integrated Science and Engineering for Sustainable Society, Faculty of Science and Engineering, Chuo University
    Areas of Specialization: Environmental Technologies and Materials, Civil Engineering and Environmental Systems

Results: 2018 Asian Junior and Cadet Fencing Championships

2018.03.22

Yudai Nagano (1st year student in the Faculty of Law),
gold medalist in the Men’s Individual Foil
and the Men’s Team Foil
The 2018 Asian Junior and Cadet Fencing Championships were held in Dubai, in the United Arab Emirates from February 24 to March 4, 2018.

Three students from the Chuo University Fencing Club participated in the Championships, and left with a spectacular result. Yudai Nagano (1st year student in the Faculty of Law) won gold in the Men’s Individual Foil and the Men’s Team Foil, Akira Komata (2nd year student in the Faculty of Law) won bronze in the Men’s Individual Epee and won silver in the Men’s Team Epee, and Yuto Watanabe (2nd year student in the Faculty of Commerce) placed fifth in the Men’s Individual Sabre and won bronze in the Men’s Team Sabre.

Chuo University deeply appreciates the warm support from everyone who cheered for the Chuo University Fencing Club, and is grateful for your continued support.