新聞

Classical Japanese Books with Potential

Ryusei Matsunaga
    Graduate School of Letters of Chuo University and Research Fellow (DC1) of the Japan Society for the Promotion of Science
    Area of Specialization: Japanese literature in early modern period

University President’s message to all those affected by the Osaka Earthquake

2018.06.22
Our hearts go out to the people of Osaka and the surrounding areas who have been affected by the powerful earthquake and its aftermath.

At Chuo University, we are committed to providing as much support as we can to students with families and relatives in the disaster-hit areas, so that they will be able to continue their studies at Chuo. We will take whatever action we can to help students return to their normal lives as quickly as possible.

On behalf of the Chuo community, I send our sincere wishes for everyone’s safety and recovery.

Tadahiko Fukuhara
President, Chuo University