活动

Lecture: Enantioselective Organocatalytic cycloadditions via Hydrogen Bond Catalysis (June 17)

2016.06.07
Professor Masson of France's Institut de Chimie des Substances Naturelles, ICSN-CNRS, will visit Chuo University to give an open lecture about the topic, "Enantioselective Organocatalytic cycloadditions via Hydrogen Bond Catalysis."

Date: Friday, June 17, 2016
Place: Chuo University Korakuen Campus, Building 6, 4th Floor, Room 6425

See here for more information.