活动

The Nymph of Membranes Will Save Water Infrastructure in the Future!?

Hiroshi Yamamura
    Associate Professor, Department of Integrated Science and Engineering for Sustainable Society, Faculty of Science and Engineering, Chuo University
    Areas of Specialization: Environmental Technologies and Materials, Civil Engineering and Environmental Systems

Saturday Open Campus for International Students (October 8)

2016.09.29

When: Saturday, October 8 (Afternoon)
Time: 11:50 - 14:00
Where: Tama Campus, Building No. 3, 1st Floor, Room 3114
Schedule: 11:50 Arrival
                 12:00 - 13:00 Information Session
                 13:00 - 14:00 Campus Tour
                 Individual Q&A session will be held afterwards!
Open to: Prospective international students
Limited capacity: up to 100 people
Registration Fee: Free

Chuo University invites prospective international students who are interested to enroll at Chuo University to explore Tama Campus.
The Saturday Open Campus will provide a great introduction to Chuo University. A visit consists of an information session by the staff of International Center, campus tour led by current students, and an individual Q&A session with university staff. You’ll hear from current students, and learn more about entrance exams. Please join us for our Saturday Open Campus!
*Saturday Open Campus at Tama Campus is appropriate for prospective students in the humanities faculties.
*International students are welcomed to the afternoon section.

Please sign in from the attachment below and place your registration. (For international students, only afternoon section will be available.)