活动

The Nymph of Membranes Will Save Water Infrastructure in the Future!?

Hiroshi Yamamura
    Associate Professor, Department of Integrated Science and Engineering for Sustainable Society, Faculty of Science and Engineering, Chuo University
    Areas of Specialization: Environmental Technologies and Materials, Civil Engineering and Environmental Systems

Guest Lecture by the Ambassador of France to Japan at the Faculty of Law

2018.06.05
Date: Thursday, June 7, 2018
Time: 11 am-
Where: Tama Campus, Building No. 8, Room 8203
Lecturer: H.E. Laurent Pic, Ambassador of France to Japan
Open to: Everyone
Fee: Free
No registration required. Please proceed directly to the venue.
Commemorating the 160th anniversary of the Treaty of Amity and Commerce between France and Japan, the Ambassador of France to Japan, H.E. Laurent Pic will deliver a guest lecture on June 7, 2018 at the Faculty of Law. Both Japan and France are countries that love culture and the arts. They also share common fundamental values such as democracy, the rule of law, and international cooperation, and cooperate for world peace and security. In terms of economics, negotiations for the EU-Japan EPA have been concluded, and it is expected that economic, cultural and academic cooperation will be strengthened. You will be given an invaluable opportunity to hear from the Ambassador of France to Japan, as he talks about major world issues, as well as his expectations on the relationship between Japan and France, from the perspective of France, a friendly nation with its youngest ever leader, President Macron.