活动

The Nymph of Membranes Will Save Water Infrastructure in the Future!?

Hiroshi Yamamura
    Associate Professor, Department of Integrated Science and Engineering for Sustainable Society, Faculty of Science and Engineering, Chuo University
    Areas of Specialization: Environmental Technologies and Materials, Civil Engineering and Environmental Systems

Lecture by Prof. Leah Roberts, University of York, UK

2018.06.13

Lecture Title:Cross-linguistic influences in second language sentence processing
Date: Monday, June 18, 2018
Time: 16:40-18:10
Where: Tama Campus, Building No. 3, Room 3455

Professor Leah Roberts is a world-renowned researcher in the field of second language acquisition, specializing in language sentence processing research. In particular, she has conducted demonstrative research using a range of methods, on the differences in language sentence processing between second language learners and first language learners. In the lecture, the influences of a learner’s first language in second language sentence processing will be presented, on the basis of research results using explicit judgement tasks, self-paced reading, and EEG. For those who are interested, please attend the lecture given by Prof. Leah Roberts.

Contact: Prof. Makiko Hirakawa, Department of English Studies, Faculty of Letters, Chuo University (hirakawa@tamacc.chuo-u.ac.jp)