Researcher database

2015.11.23
An English online search database for Chuo University's researchers is now available.

The database provides profiles, research results, current research topics, and related information for the full-time faculty of Chuo University.
Search by name, area of specialization, or keyword.

From the English website:
Go from Research to Academic Researcher Database