• At a glance

Color before language? in SciAm

2016.04.20
The research study on neural activity in prelinguistic infants proving that color categorization is not fully dependent on language, will be introduced in the May/June edition of Scientific American Mind. A joint research with the research team of Chuo University’s Faculty of Letters Professor Masami Yamaguchi led by Jiale Yang, a psychologist at Chuo University, the study was collaborated with Japan Women’s University and Tohoku University.

Please see below for details on Scientific American.