The Nymph of Membranes Will Save Water Infrastructure in the Future!?

Hiroshi Yamamura
    Associate Professor, Department of Integrated Science and Engineering for Sustainable Society, Faculty of Science and Engineering, Chuo University
    Areas of Specialization: Environmental Technologies and Materials, Civil Engineering and Environmental Systems

Meeting with UT Sydney

2016.06.09
Associate Dean Maxine Evers and Director of Internationalisation of Faculty o f Law Dr. Grace Li from the University of Technology, Sydney (UTS) visited Chuo’s Tama Campus on June 7.

UTS, a public university located in New South Wales, is one of the focal institutions in Australia majoring in business, science, law, and other faculties. During the meeting, both universities exchanged information relating to the law faculty, and discussed opportunities for an interactive program in law. From Chuo, Dean of Faculty of Law Yasuyo Nakajima, Professor of Law Michael Nix, Associate Professor of Law Saeko Nakajima, and Associate Director of International Center Stephen Hesse joined the meeting. We look forward to holding further discussions in the future.