• At a glance

Chuo Baseball Team Plays in Hawaii, Impresses Locals by Wiping Down the Benches

2017.07.14
This past February, Chuo’s semi-hardball baseball team played several exhibition games in Wong Stadium against the Vulcans, the University of Hawai’i at Hilo’s baseball team. Chuo won the first night game, 7-3, while the Vulcans came back to win the second night, 2-1. The Hawaii Tribune Herald reported on the game and included a picture of the Chuo players wiping down the benches in Wong Stadium before their victory against UH-Hilo.

Please see the accompanying Hawaii Tribune Herald article.