President of Chung Ang University in Korea visits Chuo

2019.01.18
Chung Ang University (CAU) is a comprehensive university, founded in Seoul in 1918, commemorating its centennial anniversary in 2018. Chuo University and Chung Ang University signed a cooperation agreement in July 1998, as well as a memorandum on student exchange in November 2000, and since then academic exchange has been actively promoted.

CAU’s President, Dr. Chang Soo Kim, and Vice President for International Affairs, Dr. Jun Hyun Hong, visited Chuo in October 29, 2018, joining Chuo faculty, including President  Fukuhara, Vice-President for International Affairs, Professor Inoue, and Director of International Center, Professor Shirai, to engage in exchange of thoughts on educational cooperation and collaborative research between the two institutions.
Chuo’s President, Fukuhara, and CAU’s
President, Dr. Kim
From left: Chuo’s Director of International
Center, Professor Shirai, CAU’s President,